Piacot teremtünk termékeinek az interneten és Európában

Használja Európa legnagyobb árubeszerzési platformját termékei forgalmazásához

Kapcsolat-felvételi adatlaphoz
A kereslet növekszik
A mai világban az online nagykereskedelem nélkülözhetetlen és cége fejlődéséhez elkerülhetetlen. Egyre több kereskedő ismeri és használja az online vásárlás előnyeit az árubeszerzésben.
A zentrada összeköti a vásárlókat és a beszállítókat
Több mint 400.000 regisztrált tagjával és 50 milliónál több évente kiküldött hírlevelével a zentrada ma a keresőmotor, a marketing- és rendelési platform a fogyasztói termékek európai nagykereskedelmében.
Egész Európára kiterjedő képviselet
Még soha nem volt ilyen egyszerű és hatékony. A zentrada kereskedelmi platformjai és csapata 8 nyelvterületen kínál kereskedők számára elérhetőséget, támogatást és központi rendelés- és fizetésbonyolítást egész Európában.

400 vezető beszállító és 15 év tapasztalat az interneten és Európában

A zentrada vásárlói közösség összeköti a keresletet és bonyolítást a produktív forgalom számára a rengeteg független kiskereskedő sokaságával. A marketing eszközök és a rendelési rendszerek kiforrottak és 8 nyelven és országban működő csapat támogatja.

Európai kereskedelmi reklám hozzálinkeléssel az online ajánlataihoz

"Point of Sale" reklám lehetőségek – egyedülálló, hatékony, széles hatókörrel
Különösen a kisebb szortimenteknél, a közép-, és magas árfekvésű termékeknél, vagy újdonságoknál a mi kereskedelmi platformunkon történő egyszerű listázás nem éri el a szükséges látogatottságot a kitűzött  forgalmi nívó eléréséhez. A listázás kiegészítéseként, vagy a listázás helyett javasoljuk a reklám megjelenést hozzálinkeléssel az Ön online ajánlataihoz.
Tovább a zentrada.network média adataihoz

Optimális rendszer az európai marketinghez és a sikeres nemzetközi forgalmazáshoz

A termék kínálat automatikus csatlakoztatása, a nagykereskedelmi árak és az ajánlatok megrendelhető listájának elérhetősége.
Termékeinek megjelenítése és cégének bemutatása gépi fordítással 8 nyelven.
Megbízható és biztonságos rendelés- és fizetésbonyolítás a zentrada.TradeSafe rendszerén keresztül FairTrade- irányelvekkel, védelemmel a csalások ellen.
Az automatikus hírlevél szolgáltatással, az ÉRTÉKESÍTÉSI ESZKÖZÖKKEL, a FreeD!-vel és a Kedvezmény-rendszerrel reklámozzuk az Ön szortimentjeit és termékeit a szegmensben érdekelt vásárlói csoportoknak.
A zentrada & TradeSafe 7 nyelvű ügyfélszolgálattal támogatja eladóit a rendelésbonyolítás során.
Eladó az online- felkínálói management eszközeivel bonyolítja le ajánlatkéréseit, rendeléseit az európai vásárlóival a saját anyanyelvén.
Statisztikák segítik nyomon követni üzleti folyamatait, és segítséget nyújtanak a rendelésbonyolítások jobbá tételében, valamint forgalmának növelésben.
Online reklámok és hírlevél-promóciók támogatják termékeinek nemzetközi piacra történő bevezetését, ajánlatainak prezentálását és forgalmának növelését.
Lezárt tranzakciók heti összesített elszámolása és kifizetése a zentrada.network-n.