Top beszállítókat és (kereskedelmi) márkákat keresünk Európába

Jelentkezzen szortimentjével és nagykereskedelmi kondícióival mint "beszállító" a zentrada.network-n

jelentkezés beszállítóként >>
Az internetes értékesítés gyorsan növekszik
Az idők nagyon gyorsan változnak. Az eCommerce a fogyasztók felé, de az interneten keresztül történő beszerzés is egyre fontosabbá válik. A zentrada úttörőként tökéletesítette az internetes nagykereskedelmi üzletet, és ma már a nagy és erős márkák, gyártók és importőrök számára egy teljes értékesítési csatornát kínál személyre szabott értékesítéssel, teljes kereskedelmi bonyolítással és logisztikával az európai szintű értékesítéshez a kis és közepes méretű kereskedők számára.
A zentrada mint "digitális" nagykereskedő
A zentrada összeköti a kis és független kiskereskedők tömegét a legnagyobb európai beszállítókkal. Több mint 900 000 regisztrált taggal, 9 nyelven működő platformokkal és csapatokkal, nagy elérésű és rendkívül személyre szabott promóciós rendszerekkel a "gyorsan forgó fogyasztási cikkek" nagy "gyártóinak" is vonzó értékesítési potenciált és volument kínálunk."Digitális" nagykereskedőként saját nevünkben és saját számlánkra forgalmazzuk az Ön termékcsaládjait teljes körű szolgáltatással egész Európában.
Határok nélküli kereskedelem Európában
Európa hatalmas lehetőségeket és előnyöket kínál, de a különböző nyelvek, valuták és adózási szabályok miatt még mindig összetett. Ez különösen igaz akkor, ha sok kis és változó ügyfelet látunk el.

Növekedjen az interneten és Európában. A szerződéses modelltől függően az értékesítés és a számlázás mellett a teljes logisztikai feldolgozást is átvesszük egy digitális ellátási lánc keretében több tízezer aktív viszonteladónk számára Európa-szerte.

Top-beszállítók, top márkák és 18 év tapasztalat az interneten és Európában.

A zentrada vásárlóközösség a kis és független kereskedők sokaságával együtt egyesíti a keresletet és a bonyolítást a produktív forgalom érdekében. A zentrada vásárlóközösség a keresletet és a teljesítést a produktív értékesítés érdekében a kis és független európai forgalmazók sokaságával köti össze. A zentrada platformok, marketingeszközök és rendelési rendszerek kifinomultak, és értékesítési csapataink 9 nyelven és országban aktívan működtetik őket. Mint nagy teljesítményű beszállító, Ön sikeres termékválasztékkal, vonzó feltételekkel, valamint a szükséges szakértelemmel és adatokkal rendelkezik ahhoz, hogy digitálisan csatlakozzon a rendszereinkhez.

Európai kereskedelmi reklám hozzálinkeléssel az online ajánlataihoz

"Point of Sale" reklám lehetőségek – egyedülálló, hatékony, széles hatókörrel
Különösen a kisebb választék, a közepes és magas árfekvésű termékek vagy újdonságok esetében a kereskedelmi platformokon történő egyszerű listázás nem biztosítja a megfelelő értékesítési szint eléréséhez szükséges láthatóságot. A listázás kiegészítéseként, vagy helyett javasoljuk a reklám megjelenést hozzálinkeléssel az Ön online ajánlataihoz.
Tovább a zentrada.network média adataihoz

Optimális rendszer az európai marketinghez és a sikeres nemzetközi forgalmazáshoz

A termék kínálat automatikus csatlakoztatása, a nagykereskedelmi árak és az ajánlatok megrendelhető listájának elérhetősége.
Termékkatalógusának és céges megjelenésének gépi fordítása 9 nyelvre.
Központi rendelés- és fizetésbonyolítás, valamint számlázás a zentrada-n keresztül, és adott esetben szállítás a zentrada.Distribution-on keresztül. Üzleti modelljeink átfogóak, sikerorientáltak és hatékonyak a beszállítók és viszonteladók számára.
Az automatikus és MI-vezérelt javaslatok, listák, hírlevél szolgáltatások, ÉRTÉKESÍTÉSI ESZKÖZÖK, a FreeD! és a Kedvezmény-rendszerek segítségével a megfelelő vásárlói csoportok számára népszerűsítjük választékát és termékeit.
A 8 országban működő zentrada sales és service csapatok mindig szívesen támogatják tagjainkat személyesen a termékválaszték kiválasztásában és a megrendelések bonyolításában.
A tranzakciós háttérben modelltől függően támogatjuk Önt az ügyfelekkel való kapcsolattartásban és anyanyelvén kezeljük Európa szerte irányuló megrendeléseit és kiszállításait.
Az online Reporting-System és a Big Data segít nyomon követni az üzleti fejlődést és a folyamatok és a teljesítmény javításával növelni az értékesítést.
A kísérő online hirdetésekkel vagy hírlevél promóciókkal támogatjuk Önt a piacra történő bevezetésben, az ajánlatainak prezentálásban és forgalmának növelésében a zentrada.network-ön.
A zentrada számos nyelven és pénznemben bonyolítja a fizetést, a rendelést és a számlázást. Ön szolgáltatja az adatokat és a termékeket, és a szállítást követően benyújtja számláját a zentrada részére a heti összesített számlázáshoz és kifizetéshez.