Profitáljon egy európai vásárlói közösség tapasztalataiból és ne adjon esélyt a csalóknak.

zentrada & TradeSafe egyedülálló ajánlata lehetővé teszi kisebb kereskedők számára is az európai szintű nagykereskedelmi árubeszerzést az interneten keresztül.
100% védelem és biztonság ingyenesen viszonteladók részére.
Regisztráljon ingyenesen
Használja fel árubeszerzéseihez a zentrada hatalmas vásárlói közösségének tapasztalatait
Több mint 400.000 taggal és 30.000 aktív vásárlóval Ön is részese egy erős közösségnek és így profitálhat az európai nagykereskedelmi piacterek ajánlataiból. A zentrada megossza Önnel a felkínálókról és termékekről kialakult vásárlói tapasztalatokat, strukturált felkínáló- és termék értékeléseket, melyek az interneten teljesen egyedülállóak. Minden eladóval kapcsolatban talál vásárlói kommentet a rendelésekre vonatkozóan. Használja ki ezt a tapasztalati előnyt kereskedelmi sikereihez.
A zentrada & TradeSafe nem ad lehetőséget a csalásra
Rossz és negatív tapasztalata volt már minden online vásárlónak. Az olyan valós csalások, mint késedelmes szállítás, másolatok és hamisítványok mellett, gyakoriak a véletlenszerű problémák, mint például a mennyiségi hiányok, a megrendelt terméktől való eltérések, késedelmes szállítások vagy csomagsérülések, melyek bizonyítás és megértés hiányában sok pénzbe kerülhetnek. A Fair-Trade irányelvek és a TradeSafe bonyolítás nem ad lehetőséget csalásra és hiányos teljesítésre a nagykereskedelmi árubeszerzések során. A zentrada & TradeSafe európai nagykereskedelem érdekében jött létre az egyszerűbb és biztonságos árubeszerzések számára.
zentrada - 60 év tapasztalatával a nagykereskedelemben
Tapasztalataink képezik az alapjait a zentrada innovatív szolgáltatásainak. Mint szakmai lapkiadó a „Zentralmarkt” 1946-ban indult Németországban, a mai zentrada a modern folytatása egy hosszú és sikeres történetnek az online világban és európai dimenzióval. A zentrada 2002 óta érhető el online a „zentrada” márkával és 2005 óta prezentálja magát hat további országban saját irodával és ügyfélszolgálattal. Ma az országos portálok és a zentrada.eu egész Európában majdnem 100.000 tranzakciót bonyolít évente és biztos pontot kínál a nagy és kiskereskedők közötti online kereskedéshez.

Tudjon meg többet a zentrada & TradeSafe működéséről

Egyszerűen megismerhető, ingyenes, határtalan és kötelezettségmentes. A zentrada-nak nincs titkolnivalója és sokat nyújt. Mint európai piacvezető a zentrada 2010 óta kínál lehetőséget nagykereskedelmi vásárlóknak a zentrada-t ingyenesen megismerni és kipróbálni és természetesen biztosítja a hosszú távon történő vásárlást is az ingyenes tagsággal. A zentrada és a TradeSafe szolgáltatásait a reklám bevételekből és az eladók nagykereskedelmi értékesítései után járó jutalékokból finanszírozza. Miért fizetne előre vásárlásaiért, ha még nem látja annak teljesítését? Ez így fair és ez motivál minket, hogy Önt, mint elégedett ügyfelet tudjuk kiszolgálni. Aktív FrequentBuyer tagként biztosítjuk Önnek, hogy az összes szolgáltatásunk hosszú távon ingyenesen elérhető legyen.  További tájékoztatást az Infó portálunkon vagy regisztráció után a piactereinken talál.