Nyerjen a nagykereskedelmi árubeszerzéseknél

Legyen tagja a fogyasztási cikkek legnagyobb európai beszerzési platformjának

Regisztráljon ingyenesen

Újdonság: olvassa el a magyar kereskedők első értékeléseit a zentrada.network-ről

400.000 termék, legjobb beszállítók, valódi nagykereskedelmi árak ... és személyre szabott ügyfélszolgálat - egy platformon keresztül

A kis- és az online kereskedelemben a sikerhez egyre szélesebb választékra, folyamatosan változó kampányötletekre és jó árakra van szükség, hogy a meglévő vásárlói frekvenciát optimálisan ki lehessen használni.
A zentrada, Európa legnagyobb fogyasztási cikkek beszerzési platformja egyedülálló hozzáférést kínál Önnek a legsikeresebb termékcsaládokhoz, sajátmárkás- és trendtermékekhez a legjobb ár-érték arányú szegmensben.
A zentrada segítségével mindig naprakész lehet és profitálhat a legnagyobb választék, szuper árrés, mesterséges intelligencia alapú ajánlások és teljes körű kiszolgálás előnyeiből egyetlen platformon keresztül a kereskedelmi beszerzéseihez.
További infók vásárlóknak

Sok beszállító - egy Checkout a kosarakhoz, rendeléshez, fizetéshez és számlázáshoz

Mostantól kezdve számos beszállítót, különböző nyelveket és pénznemeket vagy szállítási- és termékproblémát kezelhet egyszerűen online, egy rendszerben és személyes ügyfélmenedzsere támogatásával.
A bevált TradeSafe Checkout és a zentrada nagykereskedelmi platform tökéletesen kiegészítik egymást. Nem számít, hogy kitől vásárolja az árut - az ügyfélszolgálat, a fizetés feldolgozása és a számlázás a zentrada által történik és több szolgáltatást és biztonságot nyújt Önnek a siker érdekében.
További információk a TradeSafe -ről
Ajánlatkérés és rendelési ajánlat
Miután elküldte ajánlatkérését egyedi ajánlatot fog kapni a TradeSafe Checkout-on keresztüli rendelés- és fizetésbonyolításhoz
Biztonságos fizetés egész Európában
A fizetés, a számlázás és bizonyos esetekben a szállítás is a zentrada-n keresztül történik. Önnek egy kapcsolattartója lesz, és számos fizetési mód közül választhat, Magyarországon és Európában.
Fair Trade & Service Policy
Függetlenül a különböző jogi területektől és az egyes beszállítók általános szerződési feltételeitől.
A zentrada meghatározza a bizalom és a biztonság mércéjét a nemzetközi BtoB vásárlásában és örömmel támogatja Önt személyesen.

zentrada.Distribution "Mix-Order"
Sok beszállító, 100.000 termék...
... csak egy számla és szállítás!

Sok vezető beszállító nem csak a számlázást, hanem az egész Európára kiterjedő szállítást is a zentrada-n keresztül intézi.
Rendeljen beszállítótól függetlenül több mint 100.000 termékből "Mix-Order"-ben.
  • Ideális a nagy beszállítóktól történő kis tételű tesztelésekhez és a beszállítóktól független vegyes utánrendelésekhez
  • Időt és pénzt takaríthat meg a rendelésbonyolítás, a szállítás és az árubeérkezések kezelése során
  • ÚJ: Truckload und Export Collection. Nagy szállítási mennyiségeket is gyűjtünk egy szállításhoz.
További infók a zentrada.Distribution-ról

Több mint 200.000 termék ingyenes szállítása

A PREMIUM-FreeD! kedvezmény ajánlattal és szállítási költség átalánnyal számos résztvevő beszállítójánál megtakaríthatja a szállítási költségeket Magyarországra történő szállításkor. (A szállítási országtól függően eltérések lehetnek).