Sajtóközpont

A karácsonyi szezon a „zentrada-nagykereskedelmi-bestseller“ nyomtatott katalógusával indul a legforróbb időszakban

October 6, 2016

Pontosan az őszi- és téli szezon kezdetére időzítette a zentrada.network online vásárlói hálózat (http://www.zentrada.hu ) gyűjtőkatalógusának immáron ötödik alkalommal történő megjelenését a legaktuálisabb termékekkel, újdonságokkal és ajánlatokkal a karácsonyi árubeszerzésekhez.

Több mint 100 oldalon prezentálja Európa 48 vezető beszállítóját és azok közel 1500 top-ajánlatát és újdonságait a karácsonyi árubeszerzésekhez. A több mint 400.000 termék a zentrada-nagykereskedelmi piacterein és a shopokban került listázásra, ahol lehetőség van a mindenkori felkínáló cégtől egyszerűen és biztonságosan rendelni a TradeSafe-rendelés bonyolításon keresztül. A közel 20.000 karácsonyi dekorációs termék mellett a zentrada-n megtalálja a karácsonyi árubeszerzésekhez szükséges összes termékcsoportot: Lakás és dekoráció, Háztartás és konyha, Játék és ajándék, Licenc termékek, Órák és ékszerek, Divat és kiegészítők, Drogéria és kozmetika valamint Szabadidő és utazási kellékek. „Éppen a kisebb, független kis- és online kereskedőknek okoz problémát új termékötleteket és  jó beszerzési árat találni. A zentrada vásárlói hálózata összefogja Európa nagy importőreinek és gyártóinak ajánlatait és ezzel lehetővé teszi kisebb kereskedők számára az egyszerű rendelést akár kisebb mennyiségben is”- mondta a zentrada cégvezetője, Ingo Schloo.

Az új katalógus különlegessége az első vásárlóknak szóló számos vásárlási utalvány. Összességében több mint 550 eurót tud megtakarítani egy új kereskedő, ha az összes utalványt felhasználja vásárlásai során. Az első TradeSafe-rendelés minimum 45,- euróval kerül támogatásra a résztvevő felkínálóknál.

A zentrada a 12.500 angol nyelvű nyomtatott katalógusának több mint 20 országban egyenként felkutatott kereskedőinek történő közvetlen kiküldésével építi hálózatának tagsági-bázisát. A már meglévő tagok az online katalógust, vagy még jobb, ha közvetlenül a zentrada piactereit használják.

Az európai nagykereskedelmi piacterek, a TradeSafe rendszerén keresztüli online rendelésbonyolítás és a nyomtatott katalógus optimálisan kiegészítik a vásárlók és a felkínálók igényeit. Az egyre növekvő versenyben a kiskereskedőknek is egyre fontosabbá válik, hogy új termékötletekkel tudják a vásárlási kedvet fokozni, illetve a forgalmat növelni.  

A katalógus online elérhetősége:

http://www.zentrada-network.eu/hunetworkeinkaeuferinfo

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont