Sajtóközpont

A zentrada a „CEC“ spanyol kereskedelmi szövetséggel együtt indít árubeszerzési platformot a spanyol piac számára

October 1, 2018

CEC, a „Confederation Espanola de Comercio“ és a zentrada, mint Európa legnagyobb fogyasztói termékek árubeszerzési platformja, hosszú lejáratú együttműködésre kötöttek megállapodást a spanyol kiskereskedelem digitalizálásának érdekében.

Más európai országokkal összehasonlítva a spanyol kiskereskedelmi piac nagyon helyhez kötött és közel 450 000 kisvállalkozás jellemzi. Az internetes kereskedelem a nagy piactereken és mindenekelőtt a külföldi online kiskereskedőkön keresztül gyorsan növekszik. A "somosretail" néven végzett digitalizációs kampány keretében a spanyol kereskedelmi szövetség a jövőben a know-how, a promóciós intézkedések, a kedvezményes ajánlatok és a somoscompra.com központi árubeszerzési platform révén támogatja tagjait a versenyképesség növelése érdekében.

"Bár a kereskedők csak egy kisebb része részesülhet az online kereskedelem előnyeiből, a többség azonnal és viszonylag könnyedén kihasználhatja az internetet saját árubeszerzésük és rugalmasabb szortiment politikájuk érdekében" - mondta Jose Guerrero, a CEC főtitkára, bemutatva a zentrada együttműködésének célkitűzéseit.

Az együttműködés részeként a zentrada átszervezte a spanyol csapatát, és átalakította a zentrada.es platformot a "somoscompra.com" közös márkanévre. A somoscompra továbbra is kapcsolódik a zentrada platformokhoz Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban, Hollandiában és Magyarországon, így a spanyol kiskereskedők nemcsak az egyszerű online vásárlás előnyeit élvezik a gyorsan növekvő számú spanyol beszállítóval, hanem a biztonságos, páneurópai nagykereskedelmi vásárlást is.

"Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködünk a CEC-vel, és a vezető technológiánk, a sok éves tapasztalatunk és az egész Európából érkező beszállítóink egyedülálló hálózata révén tökéletes alapot biztosítunk az egyesülettel való együttműködéshez az eddig gyenge spanyol online nagykereskedelem fenntartható fejlesztéséhez." mondta Ingo Schloo zentrada CEO a hivatalos indítás után és látva az együttműködés nagyszerű lehetőségeit.

A zentrada már sok országban kereskedelmi egyesületek és partnerek által javasolt piactér. A kiskereskedelmi sikerhez ma még szélesebb árukészlet és folyamatosan megújuló termék- és akciós ötletek szükségesek, hogy a meglévő és általában csökkenő vásárlói frekvenciát optimálisan kihasználhassa. Az online árubeszerzés és egy olyan platform hozzáadott értéke, mint például a zentrada, a közepes méretű kiskereskedéseknek nyújt eszközt az aktív szortiment politikájukhoz.

Több mint 400.000 kereskedő regisztrált már a zentrada.network-n egész Európából, és a listázott beszállítók és márkák száma folyamatosan növekszik. A somoscompra.com már néhány napja online elérhető. A regisztráció és a használat kereskedelmi vásárlás esetén ingyenes ugyanúgy, mint a zentrada többi platformján.

www.somoscompra.com

www.zentrada.de

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont