Sajtóközpont

A zentrada bővíti divat-piacterét

July 2, 2017

A zentrada, Európa nagykereskedelmi piactere (www.zentrada.hu) a megnövekedett kereslet miatt még többet invesztál be a divat és kiegészítők területén és számottevően bővítette a kínálatot új beszállítókkal.

 

A zentrada nagykereskedelmi divat-piactere

A divat ma is és a jövőben is a legnagyobb piac lesz a független kiskereskedők körében.  

Az ismert márkák mellett az internet az a lehetőség, ami lehetővé teszi kisebb gyártók és kereskedők számára is, hogy a termékeiket a végfelhasználók felé felkínálják.

A divat után érdeklődő több mint 100.000 zentrada-tagnál a Fashion és kiegészítők alatt található több mint 130.000 termékajánlat képez egy forgalomban erős termékcsoportot a zentrada.network-n.

„A kínálatot a Young-, Special-, és Best Value Brands termékekkel akarjuk még masszívabban bővíteni, hogy ezzel megnyissuk az európai piac felé nyíló kaput a kisebb beszállítók és kereskedők számára is.” -nyilatkozott célkitűzéseiről Ingo Schloo a zentrada ügyvezetője.

Újdonság a szortimentben, de máris sikeres a Roadsign, egy Ausztráliában nagyon ismert divat márka, ami 2007 óta Németországban is jelen van. A márka már jó ideje nem csak Ausztrália sárga védjegye, hanem visszatükrözi az emberek kalandvágyát, szabadságág érzetét, sport és szabadidő tevékenységét. „A zentrada-Distribution szolgáltatáson keresztüli értékesítés lehetővé teszi számunkra, hogy olyan új piacokhoz csatlakozzunk és olyan új kereskedőket érjünk el, amelyeket a Roadsign márka eddig nem ismert “, mondta Volker Werth a Roadsign australia Key Account Manager-e.

Roadsign az ausztrál álom

Egy másik új márka a „The Fresh Brand “. Ez egy fiatalos, dinamikus divatmárka Párizsból és 350 termékével komplett termékpalettát kínál a modern férfi laza sportruházatához, sportos öltözködéséhez. A márka az amerikai életstílust tükrözi vissza, megőrizve egyidejűleg az európai értékrendet is.

A Roadsign és a The Fresh Brand márkák

 

kihasználják a zentrada.Distribution új szolgáltatását, melynek keretén belül a zentrada átvette a teljes európai marketinget,

számlázást, fizetésbonyolítást és szállítást. Így profitálnak a vásárlók is a központosított partnerségből árubeszerzéseik során.

Ezek a márkák csak egy kisebb részét képezik a zentrada aktuális divat katalógusának, hiszen további ismert márkák is megtalálhatók a zentrada-n, mint pl. a Geographical Norway vagy a Canadian Peak, mint a fiatalosan sportos outdoor-divat képviselői. Számos további gyártó és nagykereskedő is kibővíti szortimentjét az beszállási-ár területén. „Ezzel adott a lehetőség, hogy a divat-kereskedők értékesítési helyüknek és célcsoportjuknak megfelelően állíthassák össze szortimentjeiket “-, mondta Ingo Schloo.

The fresh brand – fiatal márka Párizsból divatos férfiak számára

A Fashion Week Berlin előzeteseként a TextilWirtschaft arról adott hírt, hogy Zalando és a legnépszerűbb divat gyártó cégek (Jack&Jones, Only etc.) egy Join Venture keretén belül működnek együtt a B2B területen. Ebből látszik, hogy az online kereskedők is végtelen potenciált látnak a divat kiskereskedelemben.

 

A kereskedők az alapszortimentek mellett a kiegészítő termékeiket továbbra is lifestyle-ajánlatokból fogják elsősorban beszerezni célcsoportjaik számára. Az olyan divat kiegészítők, mint az órák, ékszerek és bőráruk ma már alaptermékek. A kozmetika és egészség, valamint a lakás és otthon változó kínálatainak, illetve a szezonális kiegészítő termékeknek és az aktuális trend témák termékeinek fokozniuk kell az ügyfelek kötődését a kereskedőhöz és biztosítaniuk kell a forgalom növekedését.

Ennek érdekében a kereskedőknek az alapbeszállítók mellett szabadon kell tevékenykedniük és az árubeszerzéseiket hatékonyabbá alakítaniuk. A zentrada ehhez kínál megoldást a teljes nagykereskedelmi árubeszerzéseket kompletten bonyolító piactereivel és nyolc országba kihelyezett ügyfélszolgálatával, melyeket az európai kereskedők közül már több százezren használnak. Mert eddig az internetes árubeszerzéseket főleg a kisebb kereskedők becsülték nagyon alá. „A jó kereskedelmi termékek megfelelő viszonteladói kondíciókkal történő egyszerűbb beszerzése legyen elérhető a kisebb kereskedők tömegének is. “-, foglalja össze a zentrada misszióját Ingo Schloo.

Tovább a zentrada-divat világába

https://www.zentrada.hu/fashion

 

Sajtóközlemény:

https://zentrada2.webflow.io/hunetwor3pressecenter

 

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont