Sajtóközpont

A zentrada elindítja a fenntartható termékek vásárlói-világát a fogyasztási cikkek ágazatában

November 20, 2019

A fogyasztók környezettudatossága gyorsan növekszik, csakúgy, mint az öko, ökológiai és fenntartható termékek iránti kereslet. A fenntarthatóan előállított termékek piaca gyorsabban növekszik, mint a hagyományos fogyasztási cikkek kereskedelme. 


A fogyasztási cikkek kereskedelme szempontjából azonban a "környezet" témája nem csupán a közvetlen üzleti tevékenységet foglalja magában, az értékesítés és nyereség mellett. Ehelyett fontos, hogy a rossz lelkiismeret megnyugtassuk a fogyasztás és a hulladék elhelyezés terén és biztosítsuk a vásárlási hangulatot.


A fenntartható termékek azonban még több lehetőséget kínálnak a kiskereskedőknek: ezek a termékek trendik és környezettudatos életmódot biztosítanak és annak ellenére, hogy egy magasabb árkategóriát képviselnek, erősen keresettek.A zentrada, az európai legnagyobb nagykereskedelmi beszerzési platform az internetes nagykereskedelmi áruk számára és mostantól egy tematikus kategóriát kínál a Vásárlók-világa alatt, indulásként 1.500 fenntartható termékkel a háztartás, kozmetika és élelmiszer területéről. A kínálat gyorsan növekszik a meglévő beszállítói struktúrákból és az új beszállítókból, és ötleteket fog nyújtani a viszonteladóknak a közvetlen beszerzési lehetőségéhez. 


Nem minden lehet “bio”. A fenntarthatósághoz sok mindennek kell megfelelnie a termékek gyártása, csomagolása, szállítása vagy hulladék elhelyezése során. Például az új bevásárlótáskák, az újrafelhasználható termékek vagy akár a természetesebb alapanyagokból készült műanyag és alumínium cseretermékek zöldebb alternatívákat kínálnak, amelyekből az éghajlat és a kereskedők egyaránt profitálnak.


A kereskedelem és a fogyasztók is reálisak lesznek, és így is maradnak. A globális munkamegosztás és a tömegtermelés előnyei, amelyek értelme különösen a tömegfogyasztási vállalkozások számára fontosak, a környezeti egyensúly szempontjából felülmúlják a sok kis helyi termelési létesítmény erőforrás-felhasználását. Az egyre inkább digitális és innovatív logisztikai láncok és rendszerek ökológiai szempontból is egyre hatékonyabbá válnak.

 

"Bármi, ami elősegíti a hatékonyságot és ökológiai, arra mi is figyelünk és mint digitális kereskedési platform és logisztikai szolgáltató arra törekszünk, hogy lerövidítsük az utat a gyártótól a kiskereskedőig, összekapcsolva az ügyleteket és ezáltal javítva a kereskedelem ökológiai egyensúlyát" - mondja a zentrada vezérigazgatója Ingo Schloo az ökológiai jövőre vonatkozó feladataként.


Az értékesítés digitalizálása és a saját online beszerzés új lehetőségei után, a fogyasztás és a választék „zöldebbé tétele” révén, a kiskereskedők újabb lehetőségek és változások hullámát tapasztalják meg, amelyeket el kell sajátítani.


A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont