Sajtóközpont

A zentrada először hozza nyilvánosságra tagság-strukturális adatait

October 17, 2017

Már több mint 11.103 magyar kereskedő regisztrált a zentrada európai árubeszerzési platformjára.

A kereskedelemben mostanáig az árubeszerzés volt a legféltettebb titok. A kereskedők, viszonteladók számára létrehozott, Európában vezető árubeszerzési platform először mutatja meg vásárlói összetételét.

Árubeszerzések során az internet használata Európa-szerte gyorsabban növekszik, mint azt az előrejelzések mutatták. A zentrada.network-n regisztrált több mint 363.128 tag közül 11.103 magyar, akiknek fele hagyományos bolti kereskedelmet folytat. Magyarország fontos szerepet tölt be az európai felhasználók eloszlásában.

 

 

„Természetesen látjuk a tagok megoszlását a tipikus agglomerációs központokban. Nagyon érdekes viszont, hogy Magyarországon ugyanúgy, mint más európai országokban a peremkerületekben működő kereskedések egyre jobban élnek az internet nyújtotta lehetőségekkel”- nyilatkozta Hantos József a zentrada magyarországi vezetője.

 

A kereskedők szortimentpolitikájának manapság egyre jobban meg kell felelniük ügyfeleik elvárásainak a szezonális változatosságot, az új termékötleteket, valamint a napi szükségletekhez kapcsolódó termékeket illetően annak érdekében, hogy a kiélezett versenyt túléljék. 

Egy olyan árubeszerzési platform, mint a zentrada kisebb kereskedők számára is egyszerű hozzáférést kínál Európa nagy beszállítóinak attraktív kínálatához, ezzel erősítve függetlenségüket árubeszerzései során.

Más ázsiai platformoktól eltérően a zentrada csak és kizárólag olyan beszállítókat képvisel, akiknek árukészlete az EU-n belül elérhető, hogy a relatív gyors kiszállítást, a kisebb tételeket és az EU szabályokat garantálni tudja.

„A zentrada-t eleinte, mint beszállítói jegyzéket használták. Időközben egy európai szintű tranzakciós platform lettünk és a központi rendelés- és fizetésbonyolítási rendszerünkkel és személyes ügyfélkezelési szolgáltatásunkkal segítjük a kereskedelmi ügyleteket 250 és 50.000 eurós tranzakciós értékek között” – mondta Ingo Schoo zentrada CEO az üzleti struktúráról és stratégiáról.

Úgy a vásárlók, mint a beszállítók egyaránt profitálnak az együttműködésből és az egyedülálló európai belső piac feltárásából a beszerzések és az értékesítések során. A zentrada, mint egy „katalizátor” van jelen ehhez, ami felgyorsítja a digitalizációt és az egész Európára kiterjedő feldolgozást a korábban nagyon átláthatatlan köztes kereskedelemben.

A zentrada.network 6 országban székelő csapatával, zentrada-piactereivel és a 8 nyelven elérhető TradeSafe-bonyolítási platformjával kínál kockázatmentes és nyelvi nehézségek nélküli európai üzletkötéseket kereskedők és beszállítók számára. Kereskedők számára a használat egy egyszerű regisztrációt követően ingyenes.   

 

További információ a www.zentrada.hu

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont