Sajtóközpont

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

April 4, 2014

A zentrada, mint európai vásárlói hálózat minőségi offenzívát indított és kitüntette a zentrada.network legjobb nagykereskedelmi-beszállítóit a 2013-ban elért eredményeik alapján a Service-Award keretén belül. A díjakat március 26.-án a kölni IAW vásáron adták át.

„Az önálló nagy- és kiskereskedők csak egy szolgáltatásorientált partnerségben tudnak hosszútávon túlélni”- magyarázza a zentrada cégvezetője Ingo Schloo az ünnepségen.

Az online nagykereskedelem dinamikusan fejlődött az elmúlt években, de a vásárlótól és a felkínálótól is egyaránt megköveteli a folyamatos fejlesztést és a hatalmas lehetőségek előnyeit kihasználják.

A zentrada.network ma már számos független kiskereskedőnek kínál hatékony online kereskedelmi platformot az európai nagykereskedelemhez és támogatja beszállítóit kínálatuk és szolgáltatási minőségük optimalizálásában.

A zentrada most még egy lépést tett a minőség felé és kitüntette a legjobb beszállítókat különböző alapvető kategóriákban.

A zentrada-beszállítók ehhez az öt legfontosabb területen lettek értékelve:

- reakcióidő

- kiszállítás gyorsasága

- problémás esetek aránya

- szállítási költség

- ügyfél elégedettség.

A zentrada saját rendelésbonyolítási rendszerén a TradeSafe-en keresztül 2013-ban több mint 100.000 ügyféllekérdezés, rendelés és kiszállítás bonyolódott. Ebből az összesített adatbázisból lettek a legjobb, minimum 50 lezárt rendeléssel rendelkező beszállítók a különböző kategóriákhoz kigyűjtve. Az ügyfél-elégedettség eredményéhez pedig a több mint 20.000 részletes felkínálói minősítést, visszajelzést és a visszatérő rendelők arányát vették alapul.

A „Reakcióidő” kategóriában az első helyezést a divat termékcsoportban felkínáló Best4You Ltd. nyerte el Magyarországról. A „Kiszállítás gyorsasága” kategóriában a győztes a Kesef Schmuck Gmbh lett, ugyanúgy minta „Probléma Kvóta” kategóriában. Különösen kedvező szállítási költségeket a lengyel DANLOBinfo cég kínált. Az „Ügyfél-elégedettség“ kategória győztese Európa szerte a német Tiny Tony cég lett.

„Az online kereskedelemben a vásárlók szolgáltatási követelményei magasak és nyilvánvalóan kisebb, de jobban szakosodott beszállítók az interneten és Európában hatékonyabbak„- nyilatkozta Ingo Schloo. Az öt kategóriás Top-10 listán 14 pozícióban külföldi felkínáló található.

A zentrada.network a különböző nagykereskedelmi piacterein keresztül 300.000 független kiskereskedőt és kereskedelmi vásárlót köt össze a teljesítményorientált importőrökkel, gyártókkal és nagykereskedőkkel egész Európában.

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont