Sajtóközpont

A zentrada Mix-Order növekszik és növekszik: A nagykereskedelmi piactól az európai bevásárló közösségig

August 10, 2018

A zentrada több mint 10 éve kínál utat nagy költség vagy kockázat nélkül az egész Európára kiterjedő nagykereskedelmi árubeszerzésekhez a folyamatosan növekvő kereskedői közösség számára az interneten keresztül. Új és innovatív logisztikai koncepciókkal a würzburgi internetes cég elhagyja a klasszikus online kereskedelemet és most valódi beszerzési előnyöket, valamint árubeszerzések bonyolítását kínálja a nagyobb importőröknél és gyártóknál.

 

A fogyasztói termékek 30 európai top-beszállítója jelenleg mindegy 100.000 termékét kínál fel az új Mix-Order-elv keretein belül a vegyes és központi rendeléshez, valamint az egész Európára kiterjedő szállításhoz a zentrada.Distribution -n keresztül.

A vásárló – rendszerint független kiskereskedő – kezelési- és szállítási költséget takarít meg, és lehetősége van egyes tételeket vagy kisebb mennyiségeket is megrendelni a nagyobb gyártók és importőrök egyébként magas minimális rendelési értékei nélkül.

 

A különlegesség nem csak a méret, hanem az innovatív digitális ellátási lánc, ami a kereskedők közösségének sok kisebb megrendelését nagyon hatékonyan kapcsolja össze a népszerű árucikkek nagy európai importőreinek és gyártóinak szállítási menetrendjeivel.  

 

 

A kiskereskedelemben a sikerhez manapság egyre szélesebb és exkluzívabb szortimentekre, valamint gyakran változó akciós ajánlatokra van szükség a már meglévő vásárlói frekvencia optimális kihasználásához.

„A zentrada.Distribution és a Mix-Order a kézzelfogható rendelésbonyolítási előnyök mellett gyakran olyan nagyobb top-beszállítókhoz is biztosítja a hozzáférést, akik a kisebb kereskedők számára mindeddig nem voltak elérhetők” – nyilatkozta a modern vásárlói közösség koncepciójáról Ingo Schloo zentrada CEO és társalapító.

 

A zentrada piacterein a beszállítók nagykereskedelmi shopjaiban a legaktuálisabb termékek és raktárkészletek vannak listázva és a rendelések hetente többször kerülnek összegyűjtésre a beszállítónál történő nagyobb raktárkészlet lehíváshoz.

A saját fejlesztésű szoftveren és elosztó-logisztikán keresztül a beérkező szállítmányokat szétosztják a különböző egyedi rendelések szerint, majd számlázzák és Európa szerte csomag- vagy raklapos szállítással továbbítják a kereskedőknek. 

 

A zentrada megtakarítja az árukockázati- és a tárolási költségek minden formáját, így nagykereskedelmi árrését az innovatív ajánlati formákba, illetve az egész Európára kiterjedő értékesítésekbe és ügyfélszolgálatokba fekteti. Csak a szállítási idő növekszik átlagosan 3 nappal a zentrada piacterein megtalálható számos más beszállítónál leadott közvetlen rendeléshez viszonyítva.

 

Időközben az egyesületek és tanácsadók is felismerték, hogy az árubeszerzések digitalizálása a kiskereskedők többsége számára a lehető lejobb előnyöket kínálja. „A kereskedőknek a mindig új ötletekhez és akciókhoz új beszerzési forrásokra van szükségük. A zentrada-nál 500 beszállító több mint 400.000 terméke érhető el egész Európából egy gombnyomással. A zentrada-nál a minőség, az ár/teljesítmény érték és a bonyolítás meggyőzött minket. Így a kisebb kereskedőknek is lehetőségük van arra, hogy jó áron vásároljanak termékeket, olyanokat, amelyek nem találhatók meg minden sarkon”, - nyilatkozta Ralf Ludewig a HBE Unterfranken tartományi elnöke, HBE Bayern alelnöke.

 

 

Mindössze hat hónap után az innovatív Mix-Order-ajánlat eléri az idei évre, középső hétjegyű tartományban tervezett disztribúciós forgalom közel 50 százalékát és szintén erősen növekszik a zentrada piactereinek közvetlen és közvetett tranzakciós volumenének arányában.

 

A Mix-Order-ben elérhető szortimentjeinknek további bővítéseivel minden jel arra mutat, hogy a közeledő őszi- és karácsonyi üzleti szezon komoly növekedést hoz”, prognotizálta a következő hónapokra vonatkozó elvárásokat a zentrada-vezetője, melyek még tovább növekedhetnek a food-termékcsoportokba való bejutás lehetőségével.   

A zentrada vásárlói közösségében az árubeszerzéshez szükséges alaptagság minősített viszonteladók számára ingyenes, de számos Prémium- szolgáltatással kiegészíthető.  

 

 

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont