Sajtóközpont

Az első nyomtatott katalógus "Ajándéktárgyak és dekorációk" - kiegészíti az online forglamazást

September 22, 2014

Pontosan a kereskedelemben éppen elinduló őszi- és téli szezonnal egy időben kerül kiadásra a zentrada.network vásárlói hálózat (http://www.zentrada.hu) első nemzetközi termékkatalógusa vezető beszállítók termékeivel az ajándéktárgyak- és dekorációk területéről.

A katalógus 90 oldalán nyolc vezető beszállító több mint 2.000 kiemelt ajánlata és termékötlete került prezentálásra a karácsonyi szezonhoz kapcsolódóan. A több mint 20.000 ajánlat listázva van a zentrada-nagykereskedelmi piacterein és shopjaiban, ezért a TradeSafe-Rendelésbonyolításon keresztül egyszerűen és biztonságosan lehet közvetlenül a felkínáló cégektől megrendelni.

A kiküldött 10.000 katalógussal több mint 20 európai ország felkutatott és minősített független kiskereskedője, vállalkozása került megszólításra. A katalógus angol nyelvű és új ügyfelek megnyerésére szolgál a zentrada.network és beszállítói részére.

Az Európa szerte elérhető marketing, online-vásárlói hálózat és nyomtatott katalógus nagyon jól kiegészítik egymást az online világ korában és ezáltal optimálisak. Egyre több online cég használja a nyomtatott-katalógust új ügyfelek megnyerésére és konkrét vásárlási impulzusok átadására. A tapasztalat azt mutatja, hogy sok ügyfél még az online shopban történő vásárlások előtt megnézi a katalógusokban található termékeket. A katalógusok ezért ideálisak üzletfejlesztésre és új ügyfelek megnyerésére.

A beszállítók hálózatában és az európai online-shopok használatában, a zentrada.network rendelésbonyolításában és ügyfélszolgálati irodáinál új piacok lettek következetesen kifejlesztve, így a költségek és a sikeresség esélye optimalizálva.

A katalógusban megjelenő cégek a Wurm, Michel Toys, Art from Italy, Cepewa, PM Eurotrading, Nienstedt, Schneekugelhaus és a Hoff Interieur.

A jövőben rendszeresen fognak katalógusok megjelenni más termékcsoportokkal az aktuális szezonális alkalmakra.

A katalógus online is elérhető: zentrada.info/hunetworkdzg-deco-gift

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont