Sajtóközpont

Bestsellerek a 2017 karácsonyi szezonban: A zentrada beszerzési platform megmutatja a nagykereskedelmi vásárlások aktuális trendjeit

November 21, 2017

A karácsonyi szezon már véget ért a nagykereskedelmi szektorban és a vásárlás digitalizálásának köszönhetően a kiskereskedelmi ágazatban ma már meghatározhatók a trendek és az eredmények.

A zentrada, a kiegészítő szortimentek, szezonális- és promóciós termékek vezető beszerzési platformja bestsellerekkel és új Kosár-Pick-Ranking-gel mutatja meg piactereinek karácsonyi trendjeit Magyarországon és Európában.

  

„A karácsonyi üzletmenet általánosságban nagyon jó és a fogyasztók vásárlási kedve, mint Magyarországon, mint Európa más országaiban kimagasló, ami egy erős nagykereskedelmi kereslethez vezetett és ez okozta az egyéni beszállítók részleges túlterheltségét is” – vonta le következtetéseit Hantos József a zentrada magyarországi vezetője.

 

Ha eltekintünk az IPhone X-től, a gyorsan változó fogyasztási cikkek ágazatában csak néhány új és központi téma van. Az egyszarvú motívum, a plüss figurák és a népszerű világító dobozok egyedi termékenként jelentek meg a piacon. Egyébként a karácsonyi dekoráció klasszikusai ma már szorosan összekapcsolódnak a megfelelő ajándékcsomagolásban elérhető LED technológiával.  Ruházat, játékok, ékszerek és parfümök várhatóan ebben az évben is szerepelnek a forgalmat generáló termékek között, de a licenc termékek iránti kereslet jóval elmarad az előző évektől. Ágynemű és háztartási cikkek esetében a formatervezési minták és motívumok döntenek az értékesítési lehetőségekről. Ezeken kívül rengeteg apró ajándékötlet, pultos- és akciós termékek van még, amivel növelni lehet a forgalmat.

A zentrada azt feltételezi, hogy a Boom országok online vásárlásának tendenciája enyhülni fog, és ma már nagy elégedetlenséget érez a kisebb online kiskereskedők között az értékesítés és a haszon terén, ami valószínűleg nem javult a karácsony előtti üzleti életben. A helyhez kötött üzlet sokkal jobban működik és karácsonyi hangulatával és szélesebb választékával újra előnybe kerül.

„Az online nagykereskedelmi árubeszerzésből és egy változatos szortiment-politikából főleg a helyhez kötött kiskereskedők tudnak profitálni. Folyamatosan arra törekszünk, hogy bővítsük termékeink körét, szolgáltatásainkat és a bonyolítási előnyöket vásárlóink számára”- ez az elvárása Ingo Schloo-nak a zentrada vezérigazgatójának.   

 

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont