Sajtóközpont

Együttműködési megállapodás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával

April 2, 2009

A zentrada.network hosszú távú együttműködési megállapodást kötött a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával

A Kereskedelmi- és Iparkamara Magyarországon is felismerte az internet jelentőségét a kereskedelemben, ezért hosszú távú együttműködési megállapodást kötött a zentrada.network-kel annak érdekében, hogy a gyártók, nagykereskedők és a kiskereskedők, viszonteladók közötti kapcsolatteremtési lehetőséget elősegítse. Ezáltal a kamarai tagok eladóként is és vásárlóként is kedvezményes tagságot kapnak a zentrada.hu portálon. A Kamara saját sajtójában rendszeresen informálni fogja tagjait és a zentrada-t a saját homepage-n feltünteti. Különböző szakmai fórumokon a zentrada rendszeresen előadásokat tart a kamara tagjai számára az internet nyújtotta lehetőségekről és előnyökről.

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont