Sajtóközpont

Hand Spinner és Fidget Spinner – a 2017-es év trend termékei

June 4, 2017

Erre vártak a kereskedelemben már több, mint egy éve. Végre ismét egy megatrend termék, ami néhány hónapig biztosítja a többletbevételeket és a népszerűség is csaknem garantált.

Hand Spinner a kereskedelem megaterméke 2017-ben

 

A „Hand Spinner“ és a „Fidget Spinner“ április végén robbantotta fel világszerte a Google-t és időközben a zentrada nagykereskedelmi piacterein (http:// www.zentrada.hu) is elérte a napi 1.000 lekérdezést a „Hand Spinner“ vagy „Fidget Spinner“ beszállítóinál.

"Az ilyen megatrend termékek nagyon ritkák, jó üzleti lehetőséget ígérnek, de küzdenek az internet által felgyorsított életciklussal. Ennélfogva kereskedőinknek javasoljuk a gyors reagálást és hogy lássák a vásárlói platformunk adta lehetőségeket az árubeszerzéseik során, amelyeket az ügyes kereskedőink újra és újra visszaigazolnak "- mondta a zentrada ügyvezetője Ingo Schloo.

Sok iskolaudvaron már hetek óta „pörgetnek“ és a közösségi hálókon is régóta jelen van a téma. A Youtube-ra csak a múlt héten több mint 50.000 videó lett feltöltve „Fidget Spinner” témában, de a "Fidget Spinner magyar" kifejezésre is közel 3.000 bejegyzés található.

Kezdetben a Hand Spinner-t az ideges kezek megnyugtatására találták ki, eredetileg az 1990-es években a hiperaktív és autista gyermekeknek adott egy lehetőséget a nyugtalanság és a stressz levezetésére. "Fidget" angol szó, hiperaktivitást jelent. Mostanra a Hand Spinner a játékok 2017-es trend terméke lett.

A zentrada a játékok és ajándékok termékcsoportban található több mint 70.000 termékével a kereskedők vezető beszerzési forrásának számít főleg, ha rövid ideig hódító trend termékekről vagy kiegészítőkről van szó. A kereskedők számára a nagykereskedelmi piactér egyedülálló választékot, ár-összehasonlítást és biztonságos online rendelésbonyolítást kínál a TradeSafe-szolgáltatáson keresztül. A beszállítók saját raktárkészletről, a gyárók és az importőrök a legjobb árakon szállítanak.

A gyorsan fogyó trend termékek kereskedelmében a legjobb ajánlatok jelentőségét a viszonteladók is hamar megértették. A beszerzések során ezért

gyors, pontos kereskedésre van szükség. De ha mégis probléma lenne a szállítással, vagy késne a kiszállítás, esetleg szállításból adódó károk keletkeznének, a kereskedők a biztonságos TradeSafe-fizetés- és rendelésbonyolítás rendszerén keresztül védve vannak a kockázatoktól.

 

Tovább a Vásárlók világa trend termékeihez:

https://www.zentrada.hu/Játékok és ajándéktárgyak

 

A sajtóközlemény itt olvasható:

http://zentradanetwork.eu/hunetworkpresse

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont