Sajtóközpont

Online nagykereskedelem válság idején: ​A zentrada rövid távú digitális értékesítési platformot kínál a korona elleni védőeszközök beszállítóinak

April 7, 2020

A válság és a kiskereskedelem analóg leállása ideje alatt a digitális platformok jelentősen hozzájárulnak a jelenlegi ellátási láncokon kívüli áruk szállításához és beszerzéséhez.

A zentrada, Európa legnagyobb árubeszerzési platformja, nagymértékű visszaesést tapasztal a kiskereskedelem területén egész Európában, de az online kereskedők részéről erőteljes növekedést tapasztal, amelynek eredményeként jelentősen bővíti üzleti volumenét és termékpalettáját.

Az erős kereslet miatt a zentrada egyedülálló ajánlatot indít annak érdekében, hogy tagjai számára rövidebb időn belül nagyobb választékot és nagyobb mennyiségeket kínálhasson.

Ezzel a zentrada megfelel a védőmaszkok, védőeszközök, fertőtlenítőszerek és tisztítószerek beszállítói, valamint a kereskedelemi és az egészségügy területéről érkező vásárlói igényeknek. Mostantól gyorsított eljárással és belépési költségek nélkül védőfelszereléseket kínáló minősített gyártók és beszállítók “Salesroom” felkínálói felületet kapnak a zentrada nagykereskedelmi platformján. Az egész Európára kiterjedő termék felkínálás és a megrendelések feldolgozása automatikusan és digitálisan zajlik, és Európa-szerte a zentrada értékesítési munkatársai kísérik figyelemmel. Szükség esetén logisztikai feldolgozás is lehetséges. A nemzetköziség szerint és a tranzakció méretétől függően sávos tranzakciós díj kerül felszámításra.

A zentrada a Vásárlók-világa alatt létrehozott egy saját témakört a Korona-védőfelszerelések számára és személyes információs szolgáltatások útján tájékoztatja tagjait az új ajánlatokról. A felkínálók további információkat találnak az online és a kapcsolatfelvételi űrlapon.

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont