Sajtóközpont

Sun City és Folat indulása a zentrada-n: Már több mint 25.000 szállítható licensz termék Európa legnagyobb online-árubeszerzési platformján

February 15, 2018

A legismertebb filmes és tévés mesehős sztárok licensz motívumai a gyermekek és serdülők kedvencei közé tartoznak. Ennek eredményeként tudnak a kiskereskedők profitálni a mindig megújuló trend-témákkal akár a játékok, ruházat, ajándéktárgyak vagy a mindennapokban használt több ezer dolog termékcsoportjaiban.

 

Időközben a licensz termékek interneten keresztüli beszerzése a köztes kereskedelemben is megvetette a lábát. Annak teljes előnyeit különösen a gyorsan változó licensz üzletágban tudják az online-nagykereskedők kihasználni.    

 

A francia gyártóval a Sun City céggel (ruházat és személyes kiegészítők) és a parti-kellékek holland beszállítójával a Folat céggel újabb két európai top-felkínáló jelent meg a zentrada-n, a fogyasztási cikkek kereskedelmének legnagyobb európai árubeszerzési platformján, az egész Európára kiterjedő zentrada.Distribution szolgáltatás keretén belül.

A kiskereskedő a jelenleg rendelkezésre álló több mint 25.000 licensz termékkel hatalmas választékot talál a zentrada-n a legaktuálisabb trend-témákban, mely termékeket rövid határidővel, akár kis mennyiségben is alacsony áron tud beszerezni.

 

„A kereskedő csak aktív szortiment-politikával tud ügyfelei számára mindig új és új vásárlásra ösztönzőket létrehozni. A licensz-termékek sok témát és termékcsoportot kínálnak ehhez. Mi, mint árubeszerzési platform lehetőséget biztosítunk a kisebb, független kereskedők számára, hogy ezekkel a trendi termékcsoportokkal jó pénzeket keressenek “, írta le az előnyöket Ingo Schloo zentrada CEO.

„Természetesen minden gyártó rendelkezik a szükséges hivatalos licensz-engedéllyel, így a kereskedők gondolkodás nélkül megrendelhetik a termékeket.”

 

Az licensz-piac ismert gyártóinak és nagykereskedőinek listája a zentrada-n széleskörű: Franciaországból a Sun City és a Kiddystores, Olaszországból a Coriex, Magyarországról a Javoli és a Setino, Németországból a Herding, Lamaloli, Diomercado és a Simba Toys, Legyelországból az AMJ és a Tentrade, Spanyolországból a Distribuciones Regaliz és a Pepetoys, valamint Hollandiából a Textiel Trade, Dinotoys és a Folat, Európa legnagyobb beszállítói képviseltetik magukat nagykereskedelmi shopjukon keresztül. Az erős jelenlétnek köszönhetően a licensztermékek területén külön termékcsoportot és vásárlói-világot hoztunk létre. Az árak, trendek és bestsellerek könnyen összehasonlíthatók, és a zentrada illetve a TradeSafe segítségével kis mennyiségben rendelhetők.

 

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont