Sajtóközpont

zentrada.Distribution átesett a tűzkeresztségen a karácsonyi szezonban és új korszakot indít a Mix-Order-rel a digitális nagykereskedelemben

January 5, 2018

Ha egy internetes vállalat átveszi a fizikai logisztikát, akkor több is van mögötte. A zentrada örömmel vette az összeurópai disztribúciós logisztikájának sikeres elindítását és az év végéig a "Mix Order" -rel bevezette az európai digitális nagykereskedelem következő szintjét.

 

"A disztribúciós logisztika lehetővé tette számunkra, hogy nagyon sok beszállítót megnyerjünk az európai szintű online terjesztéshez és a Mix-Order-rel kisebb független vásárlók tömegeinek is lehetőségük nyílik arra, hogy felkínálóktól függetlenül központilag rendeljék meg és szállíttassák ki termékeiket a beszerzési platformunkon keresztül" - magyarázza zentrada CEO Ingo Schloo a motivációkat a kidolgozott fejlesztésről.

 

A zentrada stratégiája kapcsolatot biztosít a legnagyobb és legvonzóbb szortimentek és beszállítók, valamint a kisebb kereskedők között, így támogatva azok jövőbeli túlélésüket és sikereiket.

A kereskedelem sikeressége ma szélesebb és folyamatosan változó szortimentet igényel a meglévő ügyfél-frekvencia optimális kihasználáshoz, nyilatkozza a trendekről Martina Schimmel, a zentrada németországi Managere. A magas színvonalú szakkereskedés az internetre orientálódik, de a bolti kiskereskedők aktív szortiment-politikát alkalmaznak arra, hogy az aktuális igényekkel és ötletekkel rendelkező helyi ügyfélstruktúrát kiszolgálják és e célból az egyre rugalmasabb beszerzési csatornára támaszkodjanak.

 

Az internet így a beszerzés sikeres koncepciója lesz, míg az értékesítésben inkább versenytárs.

A zentrada-t erre a forgatókönyvre tervezték, és ma már 500 beszállító 400.000 termékét kínálja a platformon keresztül.

A zentrada.Distribution mérföldkő a működő európai szintű digitális ellátási lánc számára. Az első 9 hónapban több mint 2.000 kereskedőnek szállított 15 országba. A Mix-Order rendeléssel a vásárló megtakarítja az egyes beszállítók minimális rendelési értékeit és szállítási költségeit a központ rendelési- és kiszállítás szolgáltatáson keresztül. Már az induló novemberi hónapban 35%-ot tett ki a disztribúciós kiszállításon belül a Mix-Order.

Eközben a különböző szortiment területek top-beszállítóinak közel 60.000 terméke lett rendelhető Mix-Order-ben és ez 2018-ban tovább bővül.

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont