Sajtóközpont

zentrada Licenc-barométer 2016. május – augusztus. Pokemon a játék-témában is az első helyre tör

September 9, 2016

A játékok és a közösségi média első számú témája már elérte a licenc-termékek piacát is. „Pokemon“ rövid idő alatt ugrott az első helyre megelőzve ezzel a Frozent és megtörve ezzel a Disney dominenciáját.

A zentrada-Trend barométer nyolc európai zentrada-nagykereskedelmi platformon elemzi a kereséseket, a klikkeléseket és a vásárlási magatartásokat és tájékoztatást ad a licenc-termékek piaci változásairól.

 

A médiában külön témaként foglalkoznak azokkal az emberekkel, akik az utcán virtuális szellemeket keresnek. Nos, hát a kis sárga szörny körüli őrület most elérte a licenc-termékek piacát is. A zentrada keresési indexe szerint az első helyen a Pokemon áll.  

 

„Sajnos ez idáig a licencgyártók nem foglalkoztak eléggé a témával, ezért a keresletet nem lehet megfelelően kielégíteni“ - mondta Ingo Schloo a zentrada cégvezetője.

 

Ha vetünk egy pillantást a Pokemon kereslet európai eloszlására azt látjuk, hogy a kis zsebszörnyek különösen Németországban, Franciaországban és Hollandiában valamint az európai országok külső régiójában (Skandinávia és Kelet Európa) a legkeresettebbek. A déli országokban, Spanyolországban és Olaszországban a kereslet még mindig visszafogott.

A hosszú ideje vezető, de most a második helyet elfoglaló Frozen mellett új licenc-témák is megjelentek, mint a Paw Patrol és a Chica Vampiro, akik az első helyekért küzdenek.

Az Universal-Pictures új alkotása a Pets, amit a stratégiai döntést hozók köreiben a Minions utódjának szánnak, úgy tűnik ez idáig csak Németországban, valamint Spanyolországban van az első helyen.  

Tulajdonképpen a licenc-termékek piaca az európai országokban jelenleg nagyon egyenlőtlen és továbbra is gyenge szinten van.

Bár a Chica Vampiro Franciaországban egészen elöl áll (melyet szorosan követ az újonc Soy Luna) a többi európai országban gyengén képviselteti magát.

 

zentrada a 60 licenc téma több mint 15.000 termékével és a több mint 15 legnagyobb beszállítójával Európa vezető online nagykereskedelmi platformja kisebb és független kereskedők számára árubeszerzés céljából.

A Setino, Dinotoys, Textiel-Trade, Lamaloli, Diomercado, Cash Licences, PepeToys, Ten-Trade, Regalos 4M, Regaliz, Royal Textile és Kiddy Stores cégek számos gyártó és nagykereskedő termékeit kínálják fel verhetetlen árakon, alacsony minimum rendelési értékekkel és rövid szállítási határidővel a zentrada és TradeSafe rendelésbonyolításán keresztül.

A zentrada az újonnan létrehozott Vásárlók Világa „Licenc termékek” oldallal és megfelelő tájékoztatással akarja kereskedői számára a rendkívül sokrétű termékcsoportokhoz való hozzáférést megkönnyíteni. A kereskedők itt megtalálják az érdeklődésüknek megfelelő licenceket a játékok, ajándéktárgyak, gyermekruházat, lakástextíliák és iskolai kiegészítők fő termékcsoportokban.

 

A sajtó híreket itt találja:

http://www.zentrada.hu/web/main_pressecenter.cfm/:var:menue:H10M

 

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont