Sajtóközpont

zentrada-Licenc barométer 2017 január - április Paw Patrol a keresletek első helyén

May 19, 2017

Frozen tartós trendje a keresleti listán veszít a lendületéből és lassan át kell, hogy adja vezető helyét a Paw Patrolnak, amely  hónapok óta örülhet az állandósult keresleti igényeknek. A klasszikus licenc témák mellett megjelennek az új terndek, mint az Egyszarvú és a Flamingók. A játékok piacán a Hand Spinnerek adják az új megatrendet.

Paw Patrol– a négy lábú segítők – óvodáskorú gyermekeknek szóló kanadai animációs filmsorozat. A sorozatban a különleges probléma megoldó képességükkel rendelkező Ryder és a PAW Patrol hét kutyából álló csapata az Adventure Bay-ben mindig segít megoldani az emberek problémáját.

Ezzel most a Paw Patrol vezeti zentrada-trendbarométert. A barométer elemezi a kereséseket, a klikkeket és a vásárlási szokásokat a nyolc zentrada-nagykereskedelmi piacteren (www.zentrada.hu) és tájékoztatást nyújt a licenc termékek piacának alakulásáról.

Érdekesnek tűnik a különböző európai országok relatív kereset-elosztásának indexe. Ez azt is megmutatja, hogy a Paw Patrol már alapvető téma a licenc piacon. Az új témák nagy általánosságban először Spanyolországban alakulnak ki és innen vándorolnak Európa szerte tovább.

 

Új feltörekvők a PJ Masks (Pizsihőhök) és Vaiana a Disneytől. A piaci összehasonlítás vesztesei a Frozen (Jégvarázs), a Star Wars és a Minions.

A klasszikus trendek mellett kialakulnak az új trendek is. A dekoráció területén az egyszarvú-, flamingó- és az őserdő motívumok tartoznak a legkeresettebbek közé. A játékok területén a Hand Spinner az áprilisi „hullócsillag.” A Hand Spinner és a Fidget Spinner egy játék, mely a két ujjunk közt tartva „pörög” azaz forog. Eredetileg stresszcsökkentőnek készült, ma már főleg a szórakozást szolgálja.

 

A zentrada a 75 licenc-téma több mint 23.000 termékével, valamint a 15 top beszállító cégével Európa vezető online nagykereskedelmi platformja a független kiskereskedők és  viszonteladók, vezető európai online nagykereskedelmi platformja, a licenc termékek beszerzésének a piacán.

A Setino, Dinotoys, Textiel-Trade, Lamaloli, Diomercado, Cash Licences, PepeToys, Ten-Trade, Regalos 4M, Regaliz, Royal Textile és Kiddy Stores cégek számos gyártó és nagykereskedő termékeit kínálják fel verhetetlen árakon, alacsony minimum rendelési értékekkel és rövid szállítási határidővel a zentrada és TradeSafe rendelésbonyolításán keresztül.

 

Tovább a Licenc-termékek hatalmas világába :

https://www.zentrada.hu/fashion/index.cfm/Grosshandel-Die-grosse-Welt-der-Lizenzartikel/:var:menue:H04M1?freezed=%28%3FHG%2BQL%5F%3CSNT%20%0A

 

Sajtóközlemény itt is megtalálható:

http://www.zentradanetwork.eu/hunetworkpresse

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont