Sajtóközpont

zentrada-licenc barométer szeptember-november 2016 Frozen állandó slágerként újra az első helyen

December 29, 2016

Visszaesését követően ebben az évben már másodszor nyeri vissza vezető helyét a Disney sikerterméke a Frozen. Sem a Pokemon körüli média felhajtás, sem a Star Wars reklámkampánya nem tudja tartósan a lányok körében népszerű licenc témát a csúcstól távol tartani.

A lányok körében népszerű licenc téma Hókirálynő főhőse az igazán kitartó versenyző tulajdonságait mutatja, már másodszor tudta népszerűségi-trónját visszaszerezni. A zentrada-trend barométere a kereséseket, a klikkeléseket és a vásárlói magatartást elemezi a zentrada által Európában működtetett nyolc nagykereskedelmi piactéren és tájékoztatást ad a licenc termékek kereskedésének piaci alakulásáról. Mint egy új feltörekvő sztár, úgy mutatkoztak be a Trollok. A vidám, jó hangulatú, színes Trollok nem csak a német gyermekek szívét hódították meg. A licenc témánk között a 3. helyen állnak, de népszerűségüket nézve hamarosan az első helyre kerülhetnek. 

zentrada összegyűjtötte a következő év licenc-eseményeit (lásd 2.oldal). A naptár áttekintés nyújt a legérdekesebb filmekről :

Januárban két film is érkezik, a hónap elején az „Állati nagy szökés (Ozzy)”szinkronizált előzetese, majd két hétre rá a „Balerina” című film. Májusban a Karib-tenger kalózainak kedvelői örülhetnek az ötödik rész folytatásának.

2017 nyara lesz igazán csak forró. Először érkezik a „Verdák 3”-dik része, majd a sárga kis szörnyek a Minions-ok hódítják meg a mozivásznakat és valószínűleg a gyermekek szívét is a „Gru 3”-mal. Azután következik a Spider-Man új akció filmje a „Homecoming”. Augusztusban jön a mozikba az első Emoji Film az „Express Yourself“ is. Végül, de nem utolsósorban: röviddel karácsony előtt vetítik majd az múlt év óta érdeklődve várt Star Wars Episode 8, amiben remélhetőleg Luke Skywalker végre visszatér.

„Látva az izgalmas és kedvelt licenc témákat 2017-ben jelentős megújulással számolhatunk a licenc termékek kereskedelmében “ - mondta Ingo Schloo a zentrada cégvezetője.

zentrada a közel 60 licenc téma több mint 15.000 termékével és a legjobb 15 beszállítóval Európából, vezető online platformja a licenc-termékek nagykereskedelmének, mely kisebb és független kereskedők számára is kiváló lehetőséget kínál árubeszerzéseik bonyolítására.

A Setino, Javoli, Dinotoys, Textiel-Trade, Lamaloli, Diomercado, Cash Licences, PepeToys, Ten-Trade, Regalos 4M, Regaliz, Royal Textile és Kiddy Stores cégek számos gyártó és nagykereskedő termékeit kínálják fel verhetetlen árakon, alacsony minimum rendelési értékekkel és rövid szállítási határidővel a zentrada és TradeSafe rendelésbonyolításán keresztül.

 

Sajtóközlemény itt is megtalálható:

http://www.zentrada.hu/web/main_pressecenter.cfm/:var:menue:H10M

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont