Sajtóközpont

zentrada új tavaszi katalógussal indítja az árubeszerzési szezont

March 23, 2017

Pontosan a tavaszi szezon kezdetéhez időzítette a zentrada online-vásárlói hálózat (http://www.zentrada.hu 

) tavaszi katalógusának megjelenését aktuális termékekkel, újdonságokkal és ajánlatokkal.

1.000 bestseller, trendtermék és akciós ajánlat áll rendelkezésre a tavaszi- és nyári árubeszerzéseihez a zentrada piacterein listázott több mint 400.000 termék által, melyek a TradeSafe rendelésbonyolításon keresztül közvetlenül a felkínálótól rendelhetők meg. Az aktuális katalógus 8 nyelven jelent meg és több mint 15 ország független kiskereskedőjéhez jutott el. A zentrada üzenete a kereskedés sikerreceptjéhez a kiskereskedők részére egyértelmű. „Használják ki a vásárlók közelségét és vásárlói erejét a nagyobb bevétel érdekében és nyerjék meg őket az új szortiment ötletek, akciós ajánlatok, szezonális és trendtermékek segítségével. Ezekkel a termékekkel érhetik el ügyfeleik állandó kötödését üzletükhöz.” -  mondta Ingo Schloo a zentrada ügyvezetője és társtulajdonosa. „Az Ön kreativitásával és a zentrada, mint a viszonteladók számára felépített vezető európai beszerzési portál által nyújtott lehetőségekkel a jövőben a független kiskereskedők is hatalmas potenciált jelenthetnek “.

Mint a jövő építő elemére, úgy tekint a zentrada.network az aktuálisan bevezetésre került zentrada.Distribution szolgáltatásra.

A fogyasztási cikkek nagy európai gyártóinak és importőreinek kérésére a zentrada a kisebb független viszonteladók célcsoportja számára nem csak az online értékesítést veszi át, hanem a kisebb rendelések Európa szerte történő kiszállítását, számlázását és fizetésbonyolítását is.

„Összegyűjtjük tagjaink kisebb online-rendeléseit a felkínálót cégektől történő nagyobb tétellehíváshoz és a Würzburgban található új logisztikai centrumunkon keresztüli kiszállításhoz.”

Köszönhetően a zentrada-piacterébe beépített TradeSafe-rendelésbonyolításnak és az innovatív logisztikai irányításnak a rendszer rendkívül idő- és költség hatékony. Ennek köszönhetően a nagyobb beszállítók is képesek Európa szerte a kisebb kereskedőket kiszolgálni.

„A tagjainknak ezáltal hozzáférést kapnak a minőségi és kedvező ár kategóriájú szortimentekhez és kereskedelmi márkákhoz, mindezt magas minimum rendelési érték nélkül” - mondta Ingo Schloo a zentrada ügyvezetője. Köszönhetően az európai kiszállításokra vonatkozó UPS-szel kötött partnerkapcsolatunknak, a szállítási költség az esetek többségében alacsonyabb, mint egyébként, csak a szállítási időnél kell a kereskedőnek 2-3 munkanappal többel kalkulálni.

Már az induláskor számos európai beszállító és márka-kereskedő több mint 30.000 terméke érhető el a zentrada.Distribution-on keresztül, ilyen például a CMP, Polyflame, Viva, Filmer, Herding, Cartal, Kiddystores, Royal Textil vagy a Widmann. Az ajánlatok a következő hónapokban jelentősen bővülnek.

A katalógus természetesen online is elérhető a következő linken:

 https://www.zentrada-network.eu/hunetworkeinkaeuferinfo-grosshandel

 

A sajtóközlemény megtalálható a következő linken:

http://www.zentradanetwork.eu/hunetworkpresse

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont