Sajtóközpont

Zentrada újra Nr.1 - Legjobb a nagykereskedelmi piacterek között

November 29, 2008

Az  "Auktionsidee.de" szakmai magazin éves felmérése szerint a zentrada megvédte első helyét.

Zentrada online nagykereskedelmi portál kínálja a legnagyobb platformot nagykereskedők, importőrök és viszonteladók számára termékeik európai szintű felkínálására, megjelenítésére, valamint a vásárlásra.

Zentrada tavalyhoz viszonyítva megduplázta tagjai számát, továbbá a közel 4 000 eladói tagnak köszönhetően a felkínált termékek száma szintén a duplájára emelkedett.

„Az online nagykereskedelem egyre növekszik és mindjobban karakterében európaivá válik."- nyilatkozta Ingo Schloo, a zentrada ügyvezető igazgatója.

A zentrada növekedésének 50%-át a saját irodáinak és portáljainak (német, francia, holland, angol, lengyel, olasz, magyar) köszönhetően az európai környezetből nyeri.

"Zentrada az online kereskedelemben azt a rést fedi le, amely a gyártói platform, az alibaba.com és a kiskereskedelemben, az Ebay és az Amazon között keletkezett.“ - mondta Ingo Schloo.

A zentrada.network-ről

A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól. Egyre több kereskedő látja a lehetőséget arra, hogy online-vásárlásokon keresztül bővítse szortimentjének attraktivitását és változatosságát, annak érdekében, hogy a kemény versenyt túléljék.

Ehhez a zentrada.network 363.128 regisztrált kereskedőt köt össze a zentrada- árubeszerzési platformján és a TradeSafe-rendelésbonyolítási rendszerén keresztül szortimentek és márkák vezető beszállítóival Európából.

A zentrada 2005 óta saját ügyfélszolgálati irodákkal és piacterekkel képviselteti magát Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, valamit egy angol verzióval az EU többi országában, úttörő és abszolút piacvezető az egész Európára kiterjedő üzleti tranzakciós bonyolításokban.

Több mint 500 európai importőr, gyártó és nagykereskedő kínálja saját zentrada-shopjában a közel 400.000 szortiment-, trend- és márkás termékét, valamint visszamaradt árukészletét a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából.

A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal a kisebb kereskedőknek is lehetősége van a hatalmas árukínálatból és az európai piacok megfizethető áraiból profitálni, mindezt kockázat és szükséges nyelvi ismeretek nélkül. 2017 óta a zentrada.Distribution központi kiszállítást és számlázást biztosít nagy nemzetközi beszállítók szortimentjéhez.

A zentrada-tagság és a TradeSafe a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. Egy kedvező negyedéves előfizetés ellenében lehetőség van a tagságot a FreeD!- ingyenes kiszállítással kiegészíteni.

http://www.zentrada.hu

http://www.tradesafe.eu

Sajtókapcsolat

Joszef Hantos, Manager zentrada.hu
zentrada Europe GmbH & Co. KG
8900 Zalaegerszeg, Perlaki u. 7.
Vissza Sajtóközpont